Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jurnal de campanie ARD – Adrian Cozma la Santău
ARD Satu Mare  - Miercuri, 21 Noiembrie 2012

Candidatul ARD pe Colegiul 4 pentru Camera Deputaţilor, Adrian Cozma, impreuna cu echipa sa  de campanie au desfasurat marţi o actiune de promovare in localitatea Santau.

 

Echipa, alaturi de candidat, a distribuit materiale electorale: pungi, calendare, chibrite, brelocuri. Totodata ei au purtat discutii cu cetatenii localitatii cu privire la problemele pe care acestia le au.
 

 

Pe tot parcursul zilei s-a realizat si afisajul in zonele in care echipa a fost prezenta. Potentialii alegatori s-au dovedit a fi foarte receptivi la mesajul candidatului ARD. Multi dintre ei au declarat ca ar fi benefica o improspatare a echipei care reprezinta zona și judetul Satu Mare in Parlament.

 

De la ora 19.00 a avut loc o sedinta cu Organizatia ARD din Carei, la care a participat intreaga echipa de campanie. Aici s-a stabilit programul pentru urmatoarea perioada de campanie.
 

 

Duminica va avea loc lansarea oficială a candidatilor la Carei, cu incepere de la ora 18.00. Acest eveniment se va desfasura in sala 9 Mai din municipiu.

1989 vizite
Distribuie pe